Geitene er kommet!!!

Etter litt fram og tilbake (og et tidligere «geite-tilbud» vi takket nei til) har gårdsjentene endelig funnet de rette geitebukkene. De er 3,5 og 6 måneder gamle og kommer fra en 4H-gård på Stord. Begge er afrikanske dverggeiter og de er halvsøsken. Faren var et prakteksemplar av en geitebukk, så her er det bare å vente…

Utsikt fra gården
Her var det mange fine geiter…

Begge skjønnte godt at noe skulle skje da vi fanget dem. Så ble det øremerking med mye mekring og bukkan fikk tildelt plassen sin i buret i bagasjerommet.

Det ble bil- og båttur fra Stord til Riple gård.

Etter en natt i Tindur sin boks, ble lille luftegården gjort geitesikker. Der skal dem bo fram til de får flytte til en litt større innhenging med lekre busker. Det er ganske tydelig at de ikke liker å bli holdt fast eller gå i bånd, men med litt kjærlighet og mye tålmodighet skal de nok bli kosegeiter om ikke så lenge. Noen godbiter her og der hjelper sikkert…

Legg igjen en kommentar