Lyst på lunsj med utsikt?

norgeskart.no

Har du litt tid til overs kan du dra på lunsjtur med utsikt. Prøv en tur til Grindåsen (1 time tur / retur i rolig tempo). Ikke glem å beregne litt ekstra tid til lunsjen. Med termos, nistepakke og sitteunderlag i sekken blir denne turen en sikker vinner!

En kommentar på “Lyst på lunsj med utsikt?

  1. Hei. Jeg har 3 jenter på 7,11 og 13 år som ønsker veldig gjerne en tur på hesteryggen nå i sommer. De to elste har ridd en del på moldegaard og inne i Hausdalen. Hun minste på 7 år har litt erfaring. Men ikke så mye. Alle elsker hester og er trygg på ryggen. Har dere en gangs ridning mot betaling på tur eller bane med følge. Jeg er skadet i foten og går på krykker så har ikke anledning til å være med på turen. Men blir selvsagt i nærheten og venter på eller ser på.

Legg igjen en kommentar