Gavekort

Du har lyst til å gi en spesiell gave? Et gavekort fra Stall Riple passer til mange anledninger som bursdag, kjærestegave eller bare en velfortjent pause i en ellers travel hverdag. Og så må vi jo ikke glemme at det snart er jul...

Vi tilbyr gavekort på rideturer som varer en time (NOK 300). Vi møter deg i stallen og hjelper deg til å finne hest og utstyr. Du klargjør hesten, så kan du dra på ridetur. Det er mange fine turer på stier og i terreng og vi er behjelpelig med å finne en tur som passer deg. Er du alene, er det eventuelt mulig å finne en turkompis.

Har du mindre erfaring med hest og ønsker at noen følger deg på turen, kan du kjøpe gavekort på en times leietur (NOK 400). Da hjelper vi deg med å klargjøre hesten og er med deg ut på tur. Dette passer også nybegynnere og personer som vil legge ut på sin første ridetur (både barn og voksne).

Ønsker du en lengre tur? Er dere flere som vil dra på tur? Eller har du et helt spesielt ønske for din ridetur? Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

I disse tider… Er det vanskelig å hente gavekortet hos oss? Vi kan sende i posten (porto 17 kr) eller digitalt til din epost.

Alle gavekortene er gyldige i seks måneder.